Menu

Persondatapolitik og cookies

Senest opdateret den 12. marts 2018

Indsamling, opbevaring og brug af persondata

Når du er kunde hos Flexsus, skal du oplyse dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Vi skal bruge disse oplysninger for at kunne levere vores produkter eller tjenesteydelser til dig og for at kunne sende dig en faktura. Alle oplysninger, som Flexsus registrerer for at kunne behandle din bestilling vores produkter og tjenesteydelser, behandles fortroligt og i henhold til Persondataloven og Databeskyttelsesforordningen (EU-Persondataforordningen GDPR). Af hensyn til vores bogføring skal vi gemme disse oplysninger i 5 år.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer eller transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysningerne afgivet til Flexsus videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Den dataansvarlige er: Direktøren for Flexsus.

Den hurtige udvikling af Internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "Senest opdateret" øverst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

Anvendelse af cookies på flexsus.dk

Vi indsamler løbende information om alle besøg på flexsus.dk for at du kan gennemføre køb, for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elemenet på vores hjemmeside, samt til at understøtte vores markedsførring. Det gør vi ved anvendelsen af cookies. Det sikre, at vi løbende kan optimere brugeroplevelsen og målrette vores tiltag hvor det giver mest mening og har størst relevans.

Indsamlingen af oplysninger på flexsus.dk sker inden for rammerne af den gældende lovgivning.

Vi indsamler oplysninger om brugerene og deres besøg på to måder:

  • Ved brug af såkalte cookies.
  • Ved at brugeren selv afgiver oplysninger.

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at vi bruger cookies.

Hvad er en cookie?

Udover en velsmagende snack, så er "cookie" også betegnelsen for en lille data-fil, der placeres på din computers harddisk. En cookie er ikke et program og kan ikke læse eller ødelægge data på din computer, og indeholder ikke virus. Cookies spiller en stor og vigtig rolle for os som virksomhed når vi skal forbedre dele af vores hjemmeside. Viden omkring vores "kunder" er med til at sikre at vi kan imødekomme de behov hver enkelt kunde har. En cookie kan for eksempel huske hvilke produkter du har lagt i indkøbskurven og om du er logget ind i på vores hjemmeside.

Det er muligt for dig som bruger at slette eller blokere cookies i din webbrowser. Du skal dog huske på, at hvis du sletter dine cookies, mister du værdifuld information og brugeroplevelsen på vores hjemmeside vil forringes.

Du kan læse mere om hvordan du sletter eller blokere cookies på minecookies.org.